![]() |
|
|
#36 |
|
عضو سایت
موقعیت: اصفهان
بچه های عزیز واقعا دستتون درد نکنه شاه کار کردید حتما امتحان می کنم روشهای مختلف پخت ماهیهاتون.
![]() یه سوال:در رستوران که میرم و مثلا ماهی شوریده که سفارش می دم ماهی کامل از وسط برش خورده و لی نه اینکه از هم جدا شده باشه.حتما خودتون دیدید .ظاهره سوخاری خیلی خوشکل و مزه خوشمزه ای داره.نمی دونم چطوری درست میکنن .کسی اگر تجربه ای داره ممنون میشم من راهنمایی کنه.ماهی شوریده جون میده واسه سرخ کردن واقعا خوشمزه هست. بچه ها یه چیزه دیگه مگر نمیگن تخم مرغ با ماهی خوب نیست پس چرا موقعه سخاری کردن ماهی از تخم مرغ استفاده میکنن؟؟برادر شوهرم تن ماهی خورد و بعد تخم مرغ بعدش تا دو روز تو بیمارستان بود.
|
|
|
|
| تبلیغات | |
| تشکرها از این نوشته : |
شاپرک (11-03-2010)
|
|
|
#37 |
|
عضو سایت
موقعیت: تهران
تشکر: 1,145 تشکر شده 1,244 بار در 227 پست ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ماهی سوخاری :
این ماهی که من ازش استفاده کردم ماهیه شیره. شیر ماهی از ماهی های جنوبه. جز اسکلت اصلی استخوان دیگه ای نداره . استخوان های درشتشم به راحتی جدا میشه. گوشتشم بسیار لطیف و خوشمزه است و مهمتر از همش اینه که بوی بد نمیده. من بهش میگم lion king ![]() طرز تهیه: بعد از اینکه قطعات ماهی رو خوب با آب سرد شستیم کمی نمک روش می پاشیم و روی دستمال کاغذ آشپزخونه قرارشون میدیم تا کاملا خشک بشن. بعد تو یه ظرف مناسب 1 استکا ن آبلیمو،کمی فلفل سیاه،کمی فلفل قرمز، کمی پودر سیر،کمی پودر پیاز،مقداری زعفرون رو مخلوط میکنیم و ماهی هارو به مدت 1 ساعت توش میخوابونیم. تو یه ظرف 2 تا 3 تخم مرغ رو خوب میزنیم تا جاییکه حالت کشدار سفیده از بین بره و بهش کمی نمک و زعفرون اضافه میکنیم.ماهی های مزه دار شده رو اول توی آرد سوخاری( یا پودر سوخاری) بعد توی تخم مرغ و دوباره توی آرد میزنیم و توی روغنی که خوب داغ شده سرخ می کنیم. در اخر دوباره روی دستمال میذاریم تا روغن اضافش گرفته بشه. طعمش خیلی خوب میشه .نوش جان
|
|
|
#38 |
|
عضو سایت
موقعیت: تهران
تشکر: 1,145 تشکر شده 1,244 بار در 227 پست ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
گل یاس عزیز .ماهی با تخم مرغ هیچ ناهمگونی با هم ندارن.خیالت راحت. احتمالا تن ماهی که برادر شوهر محترمتون خوردن مسموم بوده. ماهی تن از دسته ماهی هایی هست که توی بدنشون مقداری جیوه هست.(به همین دلیل خانم های باردار نباید زیاد تن ماهی میل کنن). کنسرو این ماهی میتونه ایجاد سمی به نام بوتولیسم کنه که خیلی مسمومیت بدی به وجود میاره.برای همین باید کاملا دقت بشه که از مصرف قوطی های باد کرده تن ماهی خودداری بشه.همیشه سلامت باشی:(23):
|
| تشکرها از این نوشته : |
sahel (13-03-2010)
|
|
|
#39 |
|
عضو سایت
دوستای گلم من تموم دستورهای پخت ماهی رو خوندم همشون خیلی عالی بودولی یک مدل هست که اصلن ندیدمو اینجا براتون توضیح میدم :من ماهی رو بعد شستن تو مخلوط ارد و نمک وزردچوبه وادویه مخصوص ماهی وروغن به صورت ساده سرخ میکنم بعد تو یک ماهیتابه جدا سیر فراوون سرخ میکنم بعد گشنیز وجعفری رو خرد کرده و بعد به سیر اضافه میکنم و تفت میدم بعد اب نارنج یا اب لیموی تازه رو اضافه میکنم وماهی های سرخ شده رو روی این مواد میخوابونم وزیر گاز روکم میکنم تا بوی اب لیمو یا نارنج کاملن توی ماهی بپیچه وبعد ربع ساعت کاملن غذاتون امادس وشک نکنید که این روش بسیار بسیار لذیذ و خوشمزس suresuresure
![]() مریم بانوی عزیز مقدار اب لیمو یا نارنج بستگی به ذائقه شما داره من از نصف استکان استفاده میکنم وحتمن در ظرفتون رو هم بذارید تا این ابلیمو بخار شه وبوش تو همه غذاتون بپیچه نوش جونتون آخرین ویرایش توسط شاپرک در تاریخ 12-04-2010 انجام شده است علت: ترکیب ارسال ها |
|
|
|
|
|
#40 |
|
عضو سایت
موقعیت: canada
تشکر: 1,520 تشکر شده 841 بار در 151 پست ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
سلام دوستان میخواستم روش جدید منو برای پخت ماهی ببینید و بپزید و بدش نتیجشو بگید من که صد در صد راضی هستم و فکر نمیکنم حتا روش دیگه ای را امتحان کنم این روش را از یک دوست عزیز رشتی یاد گرفتم و اما مواد لازم گلپر ( بله درست دیدید گلپر) مثلان ۲ قاشق ( نسبت به اندازه ماهی تغیر میکنه ) نمک به اندازه دلخواه فلفل سیاه ( به اندازه دلخواه ) و صد البته ماهی
گلپر و نمک و فلفل سیاه را مخلوط کرده روی دوطرف ماهی را با این مواد مخلوط میکنیم و بعد از ۱۰ دقیقه ماهی را سرخ میکنیم و یا در فر میگذاریم به همین راحتی و بهمین سادگی دوستان اینو بگم که من اصلان مزه گلپر را دوست ندارم ولی تو پخت ماهی اصلان مزه گلپر را نمیفهمید بسیار بسیار خوشمزه میشه دوستانی که بوی ماهی اذیتشون میکنه توصیه میکنم این روش را هم امتحان کنید ![]() ![]()
آخرین ویرایش توسط sima در تاریخ 18-04-2010 انجام شده است |
|
|
|
| تبلیغات | |
![]() |
| کلیدواژه |
| ماهی, مختلف, پخت, روشهای |
| کاربرانی که در حال مطالعه این موضوع هستند: 1 (0 عضو و 1 مهمان) | |
| امکانات | |
| حالات نمایش | |
|