برگشت   تالارگفتمان سایت سفره خونه > آشپزی در سفره خونه > آشپزی سنتی > خوراک سنتی با گوشت ,مرغ ,میگو و ماهی

جدیدترین مباحث انجمنها

خوراک سنتی با گوشت ,مرغ ,میگو و ماهی غذاهای محلی با روش های پخت

پاسخ

LinkBack امکانات حالات نمایش
Old 11-03-2010, 11:45   #36
عضو سایت

آواتار goleyass

موقعیت: اصفهان
تشکر شده 119 بار در 59 پست
goleyass is on a distinguished road
پیشفرض پاسخ: روشهای مختلف پخت ماهی

بچه های عزیز واقعا دستتون درد نکنه شاه کار کردید حتما امتحان می کنم روشهای مختلف پخت ماهیهاتون.
یه سوال:در رستوران که میرم و مثلا ماهی شوریده که سفارش می دم ماهی کامل از وسط برش خورده و لی نه اینکه از هم جدا شده باشه.حتما خودتون دیدید .ظاهره سوخاری خیلی خوشکل و مزه خوشمزه ای داره.نمی دونم چطوری درست میکنن .کسی اگر تجربه ای داره ممنون میشم من راهنمایی کنه.ماهی شوریده جون میده واسه سرخ کردن واقعا خوشمزه هست.
بچه ها یه چیزه دیگه مگر نمیگن تخم مرغ با ماهی خوب نیست پس چرا موقعه سخاری کردن ماهی از تخم مرغ استفاده میکنن؟؟برادر شوهرم تن ماهی خورد و بعد تخم مرغ بعدش تا دو روز تو بیمارستان بود.
goleyass آفلاین است   پاسخ با نقل قول
تبلیغات
تشکرها از این نوشته :
شاپرک (11-03-2010)
Old 11-03-2010, 13:31   #37
عضو سایت

آواتار شکلاتی

موقعیت: تهران
تشکر شده 1,244 بار در 227 پست
شکلاتی has a reputation beyond reputeشکلاتی has a reputation beyond reputeشکلاتی has a reputation beyond reputeشکلاتی has a reputation beyond reputeشکلاتی has a reputation beyond reputeشکلاتی has a reputation beyond reputeشکلاتی has a reputation beyond reputeشکلاتی has a reputation beyond reputeشکلاتی has a reputation beyond reputeشکلاتی has a reputation beyond reputeشکلاتی has a reputation beyond repute

ماهی سوخاری :

این ماهی که من ازش استفاده کردم ماهیه شیره. شیر ماهی از ماهی های جنوبه. جز اسکلت اصلی استخوان دیگه ای نداره . استخوان های درشتشم به راحتی جدا میشه. گوشتشم بسیار لطیف و خوشمزه است و مهمتر از همش اینه که بوی بد نمیده.
من بهش میگم lion king

طرز تهیه:

بعد از اینکه قطعات ماهی رو خوب با آب سرد شستیم کمی نمک روش می پاشیم و روی دستمال کاغذ آشپزخونه قرارشون میدیم تا کاملا خشک بشن. بعد تو یه ظرف مناسب 1 استکا ن آبلیمو،کمی فلفل سیاه،کمی فلفل قرمز، کمی پودر سیر،کمی پودر پیاز،مقداری زعفرون رو مخلوط میکنیم و ماهی هارو به مدت 1 ساعت توش میخوابونیم. تو یه ظرف 2 تا 3 تخم مرغ رو خوب میزنیم تا جاییکه حالت کشدار سفیده از بین بره و بهش کمی نمک و زعفرون اضافه میکنیم.ماهی های مزه دار شده رو اول توی آرد سوخاری( یا پودر سوخاری) بعد توی تخم مرغ و دوباره توی آرد میزنیم و توی روغنی که خوب داغ شده سرخ می کنیم. در اخر دوباره روی دستمال میذاریم تا روغن اضافش گرفته بشه. طعمش خیلی خوب میشه .نوش جان
فایل پیوست

سزاوارترین پدیده خدایی برای عشق ورزیدنم....
شکلاتی آفلاین است   پاسخ با نقل قول
کاربران : 6 تشکر کرده اند از شما شکلاتی برای ارسال این پست سودمند:
(حميده) (11-03-2010), azams (11-03-2010), sahel (13-03-2010), نیما (11-03-2010), آیه (07-04-2010), بازيگوش (11-03-2010)
Old 11-03-2010, 13:38   #38
عضو سایت

آواتار شکلاتی

موقعیت: تهران
تشکر شده 1,244 بار در 227 پست
شکلاتی has a reputation beyond reputeشکلاتی has a reputation beyond reputeشکلاتی has a reputation beyond reputeشکلاتی has a reputation beyond reputeشکلاتی has a reputation beyond reputeشکلاتی has a reputation beyond reputeشکلاتی has a reputation beyond reputeشکلاتی has a reputation beyond reputeشکلاتی has a reputation beyond reputeشکلاتی has a reputation beyond reputeشکلاتی has a reputation beyond repute

گل یاس عزیز .ماهی با تخم مرغ هیچ ناهمگونی با هم ندارن.خیالت راحت. احتمالا تن ماهی که برادر شوهر محترمتون خوردن مسموم بوده. ماهی تن از دسته ماهی هایی هست که توی بدنشون مقداری جیوه هست.(به همین دلیل خانم های باردار نباید زیاد تن ماهی میل کنن). کنسرو این ماهی میتونه ایجاد سمی به نام بوتولیسم کنه که خیلی مسمومیت بدی به وجود میاره.برای همین باید کاملا دقت بشه که از مصرف قوطی های باد کرده تن ماهی خودداری بشه.همیشه سلامت باشی:(23):
سزاوارترین پدیده خدایی برای عشق ورزیدنم....
شکلاتی آفلاین است   پاسخ با نقل قول
تشکرها از این نوشته :
sahel (13-03-2010)
Old 13-03-2010, 02:54   #39
عضو سایت

آواتار golak

تشکر شده 29 بار در 5 پست
golak is on a distinguished road
پیشفرض

دوستای گلم من تموم دستورهای پخت ماهی رو خوندم همشون خیلی عالی بودولی یک مدل هست که اصلن ندیدمو اینجا براتون توضیح میدم :من ماهی رو بعد شستن تو مخلوط ارد و نمک وزردچوبه وادویه مخصوص ماهی وروغن به صورت ساده سرخ میکنم بعد تو یک ماهیتابه جدا سیر فراوون سرخ میکنم بعد گشنیز وجعفری رو خرد کرده و بعد به سیر اضافه میکنم و تفت میدم بعد اب نارنج یا اب لیموی تازه رو اضافه میکنم وماهی های سرخ شده رو روی این مواد میخوابونم وزیر گاز روکم میکنم تا بوی اب لیمو یا نارنج کاملن توی ماهی بپیچه وبعد ربع ساعت کاملن غذاتون امادس وشک نکنید که این روش بسیار بسیار لذیذ و خوشمزس suresuresure

مریم بانوی عزیز مقدار اب لیمو یا نارنج بستگی به ذائقه شما داره من از نصف استکان استفاده میکنم وحتمن در ظرفتون رو هم بذارید تا این ابلیمو بخار شه وبوش تو همه غذاتون بپیچه نوش جونتون

آخرین ویرایش توسط شاپرک در تاریخ 12-04-2010 انجام شده است علت: ترکیب ارسال ها
golak آفلاین است   پاسخ با نقل قول
کاربران : 3 تشکر کرده اند از شما golak برای ارسال این پست سودمند:
faranak (13-03-2010), sahel (13-03-2010), الیکا (16-03-2010)
Old 13-03-2010, 03:19   #40
عضو سایت

آواتار sima

موقعیت: canada
تشکر شده 841 بار در 151 پست
sima is a splendid one to beholdsima is a splendid one to beholdsima is a splendid one to beholdsima is a splendid one to beholdsima is a splendid one to beholdsima is a splendid one to beholdsima is a splendid one to behold
پیشفرض پاسخ : روشهای مختلف پخت ماهی

سلام دوستان میخواستم روش جدید منو برای پخت ماهی ببینید و بپزید و بدش نتیجشو بگید من که صد در صد راضی هستم و فکر نمیکنم حتا روش دیگه ای را امتحان کنم این روش را از یک دوست عزیز رشتی یاد گرفتم و اما مواد لازم گلپر ( بله درست دیدید گلپر) مثلان ۲ قاشق ( نسبت به اندازه ماهی تغیر میکنه ) نمک به اندازه دلخواه فلفل سیاه ( به اندازه دلخواه ) و صد البته ماهی

گلپر و نمک و فلفل سیاه را مخلوط کرده روی دوطرف ماهی را با این مواد مخلوط میکنیم و بعد از ۱۰ دقیقه ماهی را سرخ میکنیم و یا در فر میگذاریم به همین راحتی و بهمین سادگی دوستان اینو بگم که من اصلان مزه گلپر را دوست ندارم ولی تو پخت ماهی اصلان مزه گلپر را نمیفهمید بسیار بسیار خوشمزه میشه دوستانی که بوی ماهی اذیتشون میکنه توصیه میکنم این روش را هم امتحان کنید
فایل پیوست

آخرین ویرایش توسط sima در تاریخ 18-04-2010 انجام شده است
sima آفلاین است   پاسخ با نقل قول
تبلیغات
کاربران : 9 تشکر کرده اند از شما sima برای ارسال این پست سودمند:
(حميده) (14-03-2010), darya amin (13-03-2010), elaheh1 (13-03-2010), fargol (05-04-2010), katamaran (13-03-2010), Pegah (13-03-2010), sahel (13-03-2010), sarina (13-03-2010), میترا* (06-04-2010)
پاسخ

کلیدواژه
ماهی, مختلف, پخت, روشهای

کاربرانی که در حال مطالعه این موضوع هستند: 1 (0 عضو و 1 مهمان)

امکانات
حالات نمایش

قوانین ارسال
نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
نمی توانید فایل پیوست ضمیمه کنید
نمی توانید نوشته خود را ویرایش کنید

BB code فعال
Smilies فعال
[IMG] فعال
HTML غیرفعال
Trackbacks are غیرفعال